Overige

Groothandel en Spieren voor Spieren bundelen krachten

Samen fietsen voor kinderen met een spierziekte

In Nederland hebben ongeveer 20.000 kinderen een spierziekte. Dat is bijna net zoveel als een met supporters gevuld voetbalstadion van FC Twente. Koninklijke Oosterberg en Spieren voor Spieren bundelen de krachten om deze ziekten te verslaan. Samen organiseren ze De Ronde van Oosterberg: een grootscheepse fietstour in mei en juni 2020. In 7 weken tijd fietsen deelnemers 20 etappes van Oosterberg vestiging naar Oosterberg vestiging. Klanten, medewerkers en (sponsor)leveranciers van Oosterberg fietsen mee en laten zich sponsoren, met als doel: zo veel mogelijk geld ophalen om alle spierziekten bij kinderen te verslaan.

Overhandiging van de eerste startdonatie van € 8.500,- aan programma-manager Bart van Poppelen van Spieren voor Spieren (midden).

 

Betrokkenheid en zorgen voor elkaar zit familiebedrijf Oosterberg in haar genen. Oosterberg voelt daarom sterk de verantwoordelijkheid om zich naast de dagelijkse commerciële belangen in te zetten een maatschappelijk doel en organiseert daarom deze fietstour voor het goede doel. Klanten en sponsorleveranciers van Oosterberg gaan dagelijks de sportieve uitdaging aan door te fietsen van vestiging naar vestiging. Ook collega’s van Oosterberg kunnen mee fietsen. Doel voor elke deelnemer is een zo hoog mogelijk sponsorbedrag bij elkaar te fietsen, met één of meerdere etappes.

Aanmelden

Onder begeleiding van Radiante Sport wordt elke etappe zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd. Gemiddeld ligt de snelheid van de karavaan tussen de 24-26 kilometer per uur en varieert de afstand die per dag wordt afgelegd tussen de 80 en 120 kilometer. Aanmelden voor deelname aan de Ronde van Oosterberg kan vanaf 1 november 2019 via de speciaal hiervoor ontwikkelde website. Wie alvast op de hoogte wil worden gehouden kan zich daar alvast inschrijven.

Sporters begrijpen spierziekten

Minke Booij, directeur Spieren voor Spieren: “Samen kunnen we een sterke vuist maken voor kinderen met een spierziekte. Sporters weten als geen ander hoe belangrijk goed werkende spieren zijn voor het leveren van prestaties. Dat gezonde spieren zich nu tijdens de Ronde van Oosterberg in gaan zetten voor de zieke spieren van kinderen is fantastisch. Het is ongelofelijk belangrijk dat een bedrijf als Oosterberg onze missie omarmt. Alleen samen kunnen wij alle spierziekten bij kinderen verslaan.”

Startdonatie overhandigd

“De eerste reacties uit de markt zijn erg positief, we merken dat er een groot draagvlak is voor dit vernieuwde event” vertelt Erik Spijkerman, marketing directeur van Koninklijke Oosterberg. “We zijn daarom ook erg blij met onze sponsorleveranciers die ons steunen om dit event mogelijk te maken. Dit zijn (in willekeurige volgorde): ABB, Cable Partners, Opple, TKF, Eaton, Schneider Electric, Donné, Pipelife, Comelit, Wago en Philips. Dankzij deze sponsors kon Oosterberg onlangs tijdens de beurs ELEKTRO2019 in Nieuwegein een eerste startdonatie van € 8.500,- overhandigen aan programma-manager Bart van Poppelen van Spieren voor Spieren.”

Informatie: www.rondevanoosterberg.nl

Meer artikelen van Oosterberg B.V. :

Koninklijke Oosterberg opent nieuw hoofdkantoor


Via een drone ontving directeur Flip Oosterberg van elektrotechnische groothandel Koninklijke Oosterberg op 1 juli j.l. de sleutel van het nieuwe hoofdkantoor in Apeldoorn. Het pand staat op bedrijventerrein De Ecofactorij en biedt 2.770 m² kantoorruimte en 10.260 m² magazijnruimte. Het naastgelegen Nationaal Distributiecentrum van het bedrijf voegt hieraan nog een extra oppervlak van 16.000 m² to

Groothandel en Spieren voor Spieren bundelen krachten


In Nederland hebben ongeveer 20.000 kinderen een spierziekte. Dat is bijna net zoveel als een met supporters gevuld voetbalstadion van FC Twente. Koninklijke Oosterberg en Spieren voor Spieren bundelen de krachten om deze ziekten te verslaan. Samen organiseren ze De Ronde van Oosterberg: een grootscheepse fietstour in mei en juni 2020. In 7 weken tijd fietsen deelnemers 20 etappes van Oosterberg v

Als beste groothandel uit BouwKennis onderzoek


In het Naambekendheid en Imago onderzoek 2018 van BouwKennis komt Oosterberg binnen de groep elektrotechnische groothandel in de imagometing als beste uit de test. Zo scoort zij binnen deze groep het hoogste op kwaliteit, trendsettend, professioneel, vriendelijk, meedenkend en kennis. Op de laatste drie aspecten scoort Oosterberg, ten opzichte van de andere grote landelijke spelers in de branche,

Ketenoplossing


Twee jaar geleden ontwikkelde Oosterberg een nieuw businessmodel op het gebied van logistieke dienstverlening aan derden. Voor Kenter is destijds een hybride oplossing ontwikkeld, waarin de groothandelsfunctie en rol van logistieke dienstverlener in elkaar zijn verwerven. Oosterberg bouwt dit nieuwe businessmodel dit najaar verder uit door voor Vattenfall, het moederbedrijf van Nuon, verschillende

Monitoringsoplossing O-Nom box


Met de slogan ‘aangesloten op de toekomst’ viert Koninklijke Oosterberg haar 125-jarig jubileum. Op de beurs kunnen bezoekers via het invullen van een kaartje aangeven hoe zíj aangesloten blijven op de toekomst en hiermee kans maken op een mooie prijs.


Platform voor veilig en gezond werken in de techniek →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: