Industriële componenten

IP65 panel PC’s voor smart retail omgevingen

De fanless 21.5” panel PC’s van het merk Aplex worden door HPS Industrial als UPC-serie op de markt gebracht. De schermen zijn voorzien van een hoogwaardig IP65 front design met projected capacitive touchscreen, welke tevens geschikt is voor multi-touch.

De UPC-7210 wordt geleverd met een geïntegreerde 7th Gen Intel Core processoren, terwijl de UPC-6210 een Intel Atom processor E3825 of een Intel Celeron processor J1900 heeft. De UPC-7210 is uitgerust met vier USB 3.0, één USB 2.0, twee gigabit Ethernet, extra HDMI- en DP-afbeeldingen, 24 VDC-ingang en tot 32GB DDR4-ondersteuning. De UPC-6210 heeft daarentegen één USB 2.0, één Gigabit Ethernet, extra VGA- en DP-interface, 4 GB DDR3L-geheugen, twee mPCIe-slots, en draait op Windows 7 OS.

De twee modellen hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken, waaronder 64 GB SSD-opslag, mPCIe voor mSATA, 12VDC-ingang, optionele draadloze oplossingen, en OS-ondersteuning voor Windows 10 en Linux Kernel 4+. Met VESA-montage (100 x 100) is de UPC niet beperkt tot alleen wandmontage, maar kan de UPC-serie ook worden gemonteerd op een bureau of op een zwenkarm worden geplaatst.

De UPC-panel PC’s zijn ideaal voor retailers om in hun winkel klanten te voorzien van productinformatie. Daarnaast kunnen de panel PC’s worden ingezet om klanten de mogelijkheid te bieden producten op een snelle manier online te bestellen.


Software-update →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: