Industriële componenten

Nieuwe catalogus

De nieuwe WERMA catalogus 2020 / 2021 is nu beschikbaar. Ontdek op meer dan 270 pagina’s innovatieve producten en intelligente oplossingen, die processen veilig maken en efficiënt laten werken. Bovendien zit de nieuwe catalogus boordevol nuttige achtergrondinformatie, handige hulpmiddelen, informatieve overzichtspagina’s en onze praktische Quick Finders, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om onmiddellijk naar het product te gaan waar u naar op zoek bent.

Welke sirene heb ik nodig voor welk omgevingsvolume? Is het led-licht dat ik wil ook verkrijgbaar in combinatie met een sirene? Hoe kan ik mijn signaaltoren upgraden naar een systeem voor machinemonitoring en dataverzameling? Hoe kan ik handmatige werkstations integreren met een call-for-action functie in mijn netwerksysteem? Een reeks nuttige hulpmiddelen in de nieuwe WERMA-catalogus, biedt de antwoorden op deze en nog veel meer vragen om zo tot het juiste product te komen. Aan het begin van elke productfamilie vindt u bijvoorbeeld een inleidende overzichtspagina met de voordelen van het betreffende product, typische toepassingsgebieden of mogelijke installatietypes.

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken het juiste product te kiezen, worden de producten in de WERMA-catalogus geëvalueerd met een ‘signaalindex’. Dit is afgeleid van het meten van de respectieve producten en houdt ook rekening met subjectieve signaleringseffecten. Dit komt omdat fysieke parameters alleen al in beperkte mate kunnen worden vergeleken. Bewegend licht wordt bijvoorbeeld sterker waargenomen dan statisch licht en bepaalde toonreeksen trekken meer aandacht dan andere tonen. De signaalindex maakt het voor de klant heel eenvoudig om het ideale product voor hun toepassing te kiezen.

U kunt de nieuwe catalogus ook online doorbladeren. Voor een catalogus op papier kunt u een persoonlijke exemplaar opvragen via de mail.

Meer artikelen van WERMA BENELUX bvba :

Signaaltoestel met zeven kleuren


De nieuwe 7 in 1 multicolour 240 LED inbouw is een compact signaaltoestel met zeven kleuren: rood, geel, groen, wit, blauw, violet en turquoise. Een driekleurenversie is eveneens beschikbaar en combineert de meest voorkomende kleuren, rood, geel en groen. De 240 wordt bediend met een eenvoudige kabelverbinding of is uitgerust met een M12-stekker voor plug & play.

Nieuwe catalogus


De nieuwe WERMA catalogus 2020 / 2021 is nu beschikbaar. Ontdek op meer dan 270 pagina’s innovatieve producten en intelligente oplossingen, die processen veilig maken en efficiënt laten werken. Bovendien zit de nieuwe catalogus boordevol nuttige achtergrondinformatie, handige hulpmiddelen, informatieve overzichtspagina’s en onze praktische Quick Finders, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om onm


IoT-oplossing voor een beter binnenklimaat →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: