Industriële componenten

Parametreerbare veldbusmodule

De compacte veldbusmodule Impact67 van Murrelektronik is er nu ook voor het EtherNet/IP protocol en heeft het CT14 ODVA (Open DeviceNet Vendors Associations) certificaat.

Dankzij de volledig vergoten behuizing zorgt deze hoogwaardige module voor een optimale beschikbaarheid van uw machines en installaties. De M12 steekplaatsen van de Impact67 kunnen – afhankelijk van de gevraagde toepassing – worden geparametreerd als ingang, als uitgang of als I/O-Link-poort. Dit zorgt voor een maximale flexibiliteit en levert een aanzienlijke kostenbesparing op, omdat het aantal type modules per installatie tot een minimum kan worden gereduceerd.

Door de uitgebreide diagnoseopties en de mogelijkheid een ringstructuur aan te brengen, nemen de mogelijkheden zelfs nog extra toe. Een eenvoudige en intuïtief te bedienen webinterface zorgt voor een snelle inbedrijfname. Dankzij het Quick Connect-systeem start de module in korte tijd op, wat bijzonder interessant kan zijn op het gebied van bijvoorbeeld robotica. Extra vrijheden tijdens de installatie in de vorm van individuele aanpassingen worden geboden door het brede portfolio met toebehoren zoals I/O-Link-/analoge omzetters, I/O-Link-hubs en praktische inductieve koppelingen.

Meer artikelen van Murrelektronik B.V. :

Murrelektronik lanceert een wereldwijd inzetbaar voedingsconcept


De eisen die aan stuurstroomcircuits worden gesteld kunnen sterk verschillen als de machines en systemen zijn ontworpen om in verschillende regio's in de wereld te functioneren. Bedrijven die machines naar internationale markten exporteren, moeten verschillende concepten voor schakelkastvoedingen creëren. Murrelektronik biedt nu een voedingsconcept dat standaard kan worden gebruikt in alle machine

Snelaansluitsysteem voor kabels


De M12 Push-Pull is een uniform systeem waarop je met een aanzienlijke tijdsbesparing M12-kabels kunt aansluiten. Dankzij een intensieve samenwerking van de belangrijkste producenten van connectoren is het gelukt de markt te verrijken met een gestandaardiseerd product van hoogwaardige kwaliteit.

Parametreerbare veldbusmodule


De compacte veldbusmodule Impact67 van Murrelektronik is er nu ook voor het EtherNet/IP protocol en heeft het CT14 ODVA (Open DeviceNet Vendors Associations) certificaat.

Signaalzuilen


Cube67 is een modulair veldbussysteem voor decentrale installatieconcepten. Het is ontwikkeld om flexibel, voor elke toepassing een optimaal afgestemde oplossing te realiseren – van beschermingsgraad IP20 tot en met IP69K.

Signaalzuilen


De nieuwe Murrelektronik-signaalzuilen uit de serie Modlight Pro kunnen naar individuele behoefte worden samengesteld uit maximaal vijf kleurelementen.


Zeker meten aan E- en PV-installaties →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager